Welke stappen nemen we samen?

Voorlopig kunnen afspraken enkel via mail of telefonisch gemaakt worden op 0468/03 16 06. Om de rust tijdens de therapie te garanderen, zet ik mijn telefoon even op stil. Indien niet wordt opgenomen, spreek gerust een boodschap in of vul het contactformulier hieronder in. Ik bel jullie in alle discretie terug op.

De praktijk is gelegen in Moorslede, waar zowel de gesprekken als de release-sessies in een rustig en aangenaam kader kunnen doorgaan.

In de gesprekstherapie wordt vooral geluisterd naar jullie verhaal met ruimte voor jullie bezorgdheden en verlangens. We kijken samen naar de dingen waar jullie tegenaan lopen en wat jullie verwachtingen zijn. Daarna werken we stap voor stap aan wat voor jullie een duurzame relatie betekent in de vervolgsessies (1u per sessie): € 85

De Release sessies worden gedaan in een comfortabele setting. Meestal kan 1 sessie al heel wat verlichting brengen, soms zijn meerdere sessies nodig…

  • Prijs volledige sessie “BRTT & TRB” (2,5 tot 3u)
    € 210
  • Prijs BRTT of TRB (1,5 tot 2uur)
    € 140

Jolien is ook een trots teamlid van Studio Symbio te Ieper, een groepspraktijk gericht op alle levensgroepen die lichamelijke of psychische klachten ervaren.

 

Opleidingen en diploma’s:

  • Bachelor in de vroedkunde 2007
  • Sekscounselor CVA 2023
  • Relatietherapie NHA 2023
  • Innerjourney opleidingen Nederland: Trauma Release & Breathwork 2024

Contacteer mij vrijblijvend!

    Nuttige info:

    Gelieve me 48u op voorhand te verwittigen indien een geplande afspraak niet kan doorgaan. Bij annulaties binnen de 48u voorafgaand aan de afspraak wordt de helft van de consultatie aangerekend. Een consultatie die minder dan 24u op voorhand geannuleerd wordt, wordt volledig in rekening gebracht.
    De betaling gebeurt na iedere consultatie. Je kan met cashgeld betalen of via het scannen van een QR-code (app Bancontact of Payconiq). Er is geen bankterminal voor elektrische betalingen aanwezig.

    Contactgegevens we-support:

    jolien@we-support.be

    0468/03 16 06

    Strobomestraat 10
    8890 Moorslede
    BTW: 0797.985.049